De leukste interieur magazines in 1 rij. Wat wil je nog meer? Wij hebben de leukste tijdschriften over stijl, wonen, interieur en design in 1 blog samengevoegd, zodat jij gelijk weet waar je een abonnement op moet nemen of welke jij cadeau kunt geven! Veel leesplezier en laat even weten welke jij tof vindt!

 1. vtwonen: vtwonen is een populair tijdschrift dat zich richt op interieur, styling en design. Het biedt inspiratie, tips en ideeën voor zowel traditionele als moderne interieurstijlen.
 2. Eigen Huis & Interieur: Dit tijdschrift combineert interieurontwerp met architectuur en biedt een breed scala aan stijlen en trends. Het bevat prachtige fotografie en interviews met bekende ontwerpers.
 3. ELLE Decoration: ELLE Decoration is een internationaal bekend tijdschrift met een Nederlandse editie. Het richt zich op high-end interieurdesign, exclusieve huizen en trends. Het biedt een uitgebreide dekking van verschillende stijlen en bevat interviews met toonaangevende ontwerpers.
 4. Ariadne at Home: Dit tijdschrift is gericht op sfeervol wonen en biedt inspiratie voor een romantische en landelijke stijl. Het bevat praktische tips voor het inrichten van kamers, DIY-projecten en recepten.
 5. Stijlvol Wonen: Stijlvol Wonen is een tijdschrift dat zich richt op eigentijds wonen met aandacht voor design, luxe en esthetiek. Het biedt inspiratie en ideeën voor een verfijnde interieurstijl.

Deze tijdschriften zijn geweldige bronnen voor het verkennen van verschillende interieurstijlen, het ontdekken van nieuwe trends en het vinden van inspiratie voor je eigen huis. Ze bevatten prachtige fotografie, praktische tips en interessante artikelen om je te helpen bij het creëren van jouw ideale interieur.

5x inspiratie voor internationale tijdschriften over interieur

 1. Architectural Digest: Architectural Digest is een wereldwijd bekend tijdschrift dat zich richt op architectuur, interieurontwerp en lifestyle. Het biedt een kijkje in luxe huizen, beroemde ontwerpers en inspirerende interieurs over de hele wereld.
 2. Elle Decor: Elle Decor is een internationaal tijdschrift dat de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp, architectuur en lifestyle volgt. Het biedt prachtige fotografie en artikelen over diverse interieurstijlen.
 3. Dwell: Dwell is een tijdschrift dat zich richt op modern en minimalistisch wonen. Het laat cutting-edge architectuur, innovatieve ontwerpen en duurzame interieurs zien, met een focus op functionaliteit en esthetiek.
 4. Wallpaper*: Wallpaper* is een toonaangevend tijdschrift dat zich richt op design, architectuur, mode en lifestyle. Het biedt een unieke kijk op hedendaagse trends en biedt inspiratie voor een creatieve en vooruitstrevende benadering van interieurontwerp.
 5. House Beautiful: House Beautiful is een Amerikaans tijdschrift dat zich richt op het inspireren van lezers met prachtige interieurs, tips voor het inrichten van kamers en creatieve ideeën voor het verfraaien van je huis. Het biedt een mix van traditionele en eigentijdse stijlen.
Woontijdschriften

Wat kun je nou vinden in zo’n interieur magazine of woontijdschriften?

In een magazine over inrichting kun je een breed scala aan inhoud en informatie vinden die gerelateerd is aan interieurontwerp, decoratie en wonen. Enkele veelvoorkomende elementen en rubrieken die je in dergelijke tijdschriften kunt vinden, zijn:

 1. Huisrondleidingen: Inspirerende foto’s en artikelen over het verkennen van prachtig ontworpen huizen, variërend van moderne appartementen tot landelijke villa’s. Deze rubriek geeft je een kijkje in verschillende interieurstijlen, lay-outs en decoratiestijlen.
 2. Interieurinspiratie en trends: Pagina’s vol met foto’s en artikelen die de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurontwerp laten zien. Dit omvat kleurentrends, materiaalgebruik, patronen, meubels en decoratiestukken die momenteel populair zijn.
 3. Stylingtips en -advies: Praktische tips en advies over hoe je je interieur kunt stylen, kamers kunt indelen, kleuren kunt kiezen en accessoires kunt plaatsen. Deze rubriek biedt inspiratie en suggesties om je te helpen bij het creëren van een aantrekkelijke en harmonieuze leefomgeving.
 4. DIY-projecten: Ideeën en instructies voor doe-het-zelfprojecten, knutselen en upcyclen van meubels of decoratieve items. Dit geeft je de mogelijkheid om unieke en persoonlijke elementen aan je interieur toe te voegen.
 5. Interviews en profielen: Gesprekken met bekende ontwerpers, architecten en interieurprofessionals. Dit geeft inzicht in hun ontwerpfilosofie, hun werk en hun inspiratiebronnen.
 6. Productaanbevelingen: Aanbevelingen en recensies van nieuwe en opvallende interieurproducten, variërend van meubels en verlichting tot accessoires en textiel. Dit helpt je bij het ontdekken van interessante merken en producten die passen bij je persoonlijke stijl.
 7. Tips voor het inrichten van specifieke ruimtes: Praktische suggesties en ideeën voor het inrichten van specifieke ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of buitenruimte.
 8. Reis- en lifestyle-gerelateerde artikelen: Artikelen die de relatie tussen wonen en lifestyle verkennen, zoals reisbestemmingen met prachtige interieurs, interviews met creatieve ondernemers en tips voor het creëren van een gezonde en harmonieuze leefomgeving.

Kortom, een magazine over inrichting biedt een mix van visuele inspiratie, praktisch advies en informatieve artikelen om je te helpen bij het creëren van een stijlvol en functioneel interieur. Het is een bron van ideeën, trends en tips om je huis om te toveren tot een plek die weerspiegelt wie je bent en waar je je thuis voelt.

Vond je dit leuk? Check dan ook hoe je een Zweedse Fakkel maakt, wat de woontrends 2024 zijn of hoe je een voetbalbed maakt!

Gemaakt door Designuur.nl - Meer info? Mail gerust!